26 August 2021

Vinnare årets Växtinredning 2020

Før sommeren organiserte NILA konkurransen Årets vekstinnredning 2020.
Våre medlemmer sender inn sine beste prosjekter med levende planter som de har levert i løpet av 2020, og deretter får alle medlemsbedrifter stemme på sin favoritt.

Nå vil vi stolt presentere vinneren av Årets vekstinnredning 2020:
Ambius Norge!

Slik beskriver de sitt bidrag:
Dette er vår kunde Telia, som i høst flyttet inn i nye spennende lokaler. I samarbeid med arkitekter og kunden har vi funnet en flott løsning. Spesialdesignede plantekasser i Eik, fargepalett i myke og duse farger, sjekk 80 -tallets blomsterteppe på gulvet i “vinterstuen” Kunde som tør prøve noe nytt!

Formann i NILA om bidraget:
På vegne av NILA vil jeg gratulere Ambius Norge med den velfortjente prisen som vinner av “Årets vekst innredning 2020”. Det vinnende bidraget er et inspirerende eksempel på hvordan levende planter kan integreres i innredning og møblement.

Hvis alt går som vi i styret planlegger, så håper vi å kunne overlevere et diplom til vinneren av Årets vekst innredning 2020 på neste års årsmøte, noe vi virkelig gleder oss til!

For og se alle bidragene, se under fanen “News”

Gratulerer fra styret!

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Innan sommaren anordnade NILA tävlingen Årets Växtinredning 2020.

Våra medlemmar skickar in sina bästa projekt med levande växter som de har genomfört under året 2020 och sedan får alla medlemsföretag rösta på sin favorit. Nu vill vi stolt presentera vinnaren av Årets Växtinredning 2020:

Ambius Norge!

Såhär beskriver de sitt bidrag:

Dette er vår kunde Telia, som i høst flyttet inn i nye spennende lokaler. Vi har i samarbeid med arkitekter og kunden kommet frem til en flott løsning.

Spesialdesignede plantekasser i eik, fargepalett i duse farger,  sjekk ut 80-talls blomstrete teppe på gulv i “vinterstue” Kunde som våger prøve noe nytt!

 

NILAS ordförande om bidraget:Jag vill å NILA:s vägnar gratulera Ambius Norge för den välförtjänta utmärkelse som ”Årets Växtinredning 2020”. Det vinnande bidraget är ett inspirerande exempel på hur levande växter kan integreras i inredning och möblemang!

Om allt går som vi i styrelsen planerar hoppas vi kunna överlämna ett diplom till vinnaren av Årets Växtinredning 2020 på nästa års årsmöte, något vi verkligen ser fram emot!

För att se alla bidragen, titta in under “News”.

Stort grattis önskar vi från styrelsen!

VINNAR BIDRAGET – Ambius Norge

Årets Växtinredning 2022 – Dags att rösta!!

Årets Växtinredning 2022 – Dags att rösta! Hej alla medlemmar! Nu är det dags att rösta på bidragen i Årets Växtinredning 2022! Vi har tre stycken härliga bidrag i år…

Read more

Annual boardmeeting held 5th of May 2022

Hej alla medlemmar i NILA, Nu är det dags för det årliga årsmötet. Vi ses i Malmö den 5-6 maj. Å föreningens vägnar vill vi rikta ett varmt tack till…

Read more

Årets Växtinredning 2021 – Dags att rösta!!

Årets Växtinredning 2021 – Dags att rösta! Hej alla medlemmar! Nu är det dags att rösta på bidragen i Årets Växtinredning 2021! Vi har fyra stycken härliga bidrag i år…

Read more