12 April 2024

Årets Växtinredning 2023 – Dags att rösta!

Årets Växtinredning 2023 – Dags att rösta!

Hej alla medlemmar!

Nu är det dags att rösta på bidragen i Årets Växtinredning 2023!

Vi har fantastiska FEM härliga bidrag i år som alla är gröna, snygga och professionella!

Ta chansen att peppa och hylla varandras fina arbeten och projekt!

Tillsammans kan vi visa vilka fina miljöer våra medlemmar kan skapa och vilken positiv inverkan gröna växter har på vår hälsa!

Länk för att rösta på ditt favoritbidrag! https://sv.surveymonkey.com/r/3NXYD6L

OBS! Endast en röst per medlemsföretag.

Omröstningen avslutas den 16/4.

 

Det vinnande bidraget får ett diplom och hyllas på det kommande årsmötet den 18-19/4 och på hemsidan.

//

 

Årets vekst innredning 2023 – Tid for å stemme!

Hei alle medlemmer!

Nå er det på tide å stemme på bidragene i årets vekst innredning 2021!

Vi har tfem fantastiske bidrag i år, som alle er grønne, stilige og profesjonelle!

Benytt sjansen til å hylle hverandres fine arbeid og prosjekt!

Sammen kan vi vise hvilke flotte miljøer medlemmene våre kan skape og hvilken positiv innvirkning grønne planter har på helsen vår!

Link for å stemme på favoritt bidraget ditt! https://sv.surveymonkey.com/r/3NXYD6L

MERK! Bare én stemme per medlemsbedrift.

 

Avstemningen avsluttes den 16/4.

Det vinnende bidraget vil motta et diplom og bli hyllet på det kommende årsmøtet den 18-19/4 samt i NILAS sosiale medier og på nettstedet.

 

BIDRAG 1

“När vår kund utökade sitt kontor med nytt innovationscenter för att samla talanger och teknologisk expertis i ett enda innovativt ekosystem, fick vi en fantastisk chans att bidra med växtinredning och kärl i lekfulla kulörer. Tillsammans med kunden valde vi att blanda former och storlekar vilket skapar en fin dynamik i kontorsmiljön. Så roligt att samarbeta med en kund som vill arbeta med färg och form i interiören.
Vi fick möjlighet att speciallackera krukor i olika RAL-färger för att matcha inredningen. Grönska användes inom hela spektrat såsom växtväggar, amplar och växter i stora och små storlekar. Växterna är noga utvalda för att skapa trivsel för alla medarbetare samt besökare. Visionen var att skapa en wow-känsla där växter och inredning kommer till sin fulla rätt.”

 

 

 

BIDRAG 2

” Installasjon hos en av våre samarbeidspartnere på kontormøbler.

Vi innredet deres showroom hvor møbler og planter skulle lage et miljø hvor kunder og besøkende skulle få inspirasjon. Plantekasser, krukker og planter som passer perfekt til møbelutstillingen ”

 

BIDRAG 3

“Kunden renoverade sitt kontor och lade mycket energi på både detaljer och helhet. Vi fick uppdraget att ge grönt liv till lokalerna som kompletterar deras inredning.”

 

BIDRAG 4

“ISS Facility Services’ Powerhouse ønsket å forbedre innemiljøet med planter for å øke trivselen og inspirasjonen blant de ansatte. Vi valgte nøye ut planter for å skape en avslappende og forfriskende atmosfære. Samtidig var vi bevisste på å inkludere de eksisterende plantene i bygget for å bidra til bærekraft. Med plantevegger og elegante krukker har vi skapt et miljø som ikke bare oppmuntrer til kreativitet og samarbeid, men også gir en grønn oase midt i kontorlandskapet. Vårt mål har vært å skape et levende og produktivt arbeidsmiljø, der grønne elementer spiller en sentral rolle for trivsel og inspirasjon.”

 

BIDRAG 5

“I Koenigseggs entré och showroom välkomnas besökare av en enastående växtvägg, hela 12,5 meter hög, som står som ett majestätiskt exempel på hur biofilisk design och en varm hemkänsla kan samverka för att skapa en extraordinär atmosfär. Denna levande vägg, som rymmer inte mindre än 5500 växter, kan frodas – trots minimalt med dagsljus – tack vare en väl avvägd belysningslösning från Plantlight. Detta bidrar till en levande entré som inte bara imponerar på alla som stiger in, utan även bidrar till en hälsosammare miljö i byggnaden.

Vidare in i företagets lokaler, särskilt i matsalen, fortsätter temat med en mer traditionell växtinredning. Här har olika typer av golvväxter placerats med omsorg för att skapa en avslappnad och välkomnande miljö. Denna genomtänkta grönska bidrar inte bara till en behaglig atmosfär för avkoppling och måltider utan också till ett rum där medarbetare och besökare kan ladda batterierna och finna ny energi. Varje element av växtinredningen har valts för att komplettera och förhöja rummens estetik och skapar en oas av lugn i företagets hektiska värld.

Den väl tilltagna växtinredningen visar Koenigseggs engagemang för en arbetsmiljö som främjar välbefinnande och kreativitet. Genom att integrera dessa naturliga element understryker företaget sin respekt för och sitt åtagande till hållbarhet. Det gröna inslaget bildar en spännande kontrast till de exklusiva bilarna, kända för sin framstående design och teknik, och visar på en harmonisk samexistens mellan natur och innovation. Photo for @Koenigsegg  by @stevenwadephotos ”

 

BIDRAG 6

“Färgglad, genomtänkt och lekfull design med mycket frodiga och färgglada växter.

Vår kund har hållit ihop form och färgspråket i flera av sina filialer.

Arkitektens förvalda krukor och planteringskärl har vi haft stor frihet att plantera med frodiga växter i härliga färger och former.”

Årets Växtinredning 2023 – Dags att rösta!

Årets Växtinredning 2023 – Dags att rösta! Hej alla medlemmar! Nu är det dags att rösta på bidragen i Årets Växtinredning 2023! Vi har fantastiska FEM härliga bidrag i år…

Read more

Årets Växtinredning 2022 – Dags att rösta!!

Årets Växtinredning 2022 – Dags att rösta! Hej alla medlemmar! Nu är det dags att rösta på bidragen i Årets Växtinredning 2022! Vi har tre stycken härliga bidrag i år…

Read more

Annual boardmeeting held 5th of May 2022

Hej alla medlemmar i NILA, Nu är det dags för det årliga årsmötet. Vi ses i Malmö den 5-6 maj. Å föreningens vägnar vill vi rikta ett varmt tack till…

Read more