9 March 2019

Årets Planteinnredning 2018: Bidrag

Da er det tid for å stemme frem Årets Planteinnredning igjen. Det vil bli sendt ut link til et stemmeskjema til alle medlemsbedrifter,
samt at det vil legges ut på vår Facebookside.

Lykke til!

Bidrag 1. Ambius Norge
Kunde er et advokatfirma.

Bidrag 2. Ambius Sverige
Ett inspirationsrum för personalen där de kan få energi av flödande ljus och grönskande växt inredning.

Bidrag 3. Blomsterfröjd Inredningar AB
Kunden ville ha lite gladare krukor, mera färg, och det blev det ju.

Så vi valde då krukor från livinggreen design.

Växterna på bilderna Heteropanax, Clusia Rosea, Rahpis Exelsa, Pleomele song of Jamaica och Phalaenopsis.

       

Bidrag 4. Levande Interiör AB
På Svenska Hus nya regionkontor i Malmö har Levande interiör hjälpt till med att skapa en grön kontorsmiljö. Ett spännande inslag är växtinstallationerna i taket. De är designade av Kanozi Arkitekter och specialbyggda för lokalen. Växtligheten ger en lugn och skön känsla i utrymmen för avkoppling och i kombination med en kraftfull och tidsprogrammerad belysning får man en härlig utomhuskänsla på kontoret.


Elite Plaza hotell efterfrågade någonting med växter som skulle hänga från deras svarta balkar i matsalen och det skulle samtidigt förstärka den lyxiga känslan i den stora öppna lokalen. Med krukval från Nola och Spathiphyllum som växtval så blev helheten väldigt lyckad. Upphängning i långa svarta krokar blev ytterligare en fin detalj.

         

Bidrag 6. Växtvård AB
Uppdraget var att inreda kontoret med blandade saker ingen kruka fick vara i plast eller konstmaterial, Nyckelordet var ”Random”.

  

Bidrag 7. Wendels Blomsterservice
Kunden som är ett fastighetsbolag köpte fastigheten medvetna om att den inte varit uthyrd på över 20år. Därför bestämde de sig för att själva flytta in i huset för att kunna visa sina kunder att allt är möjligt bara man tänker lite utanför boxen.

Vi fick vara med från början och planera tillsammans med arkitekten. Snabbt beslutades att vi skulle skapa en konferensyta mitt i ett landskap där de kunde hålla sina veckomöten. Resultatet blev att höja upp golvet och sänka taket över konferensbordet. Där fäste vi växtväggsmoduler så växter kunde hänga ner runt om bordet och rama in hela platsen.

Dessutom placerade vi växter på avsats upp till ytan där vi valde att leka med olika former och växtsätt. Vi hjälpte även kunden att bygga in ett 720liters akvarium i en vägg som delar av ett mötesrum med landskapet.

Kunden är väldigt nöjda med resultatet och använder nu sitt nya kontor för att visa sina kunder vad man kan göra med ”omöjliga” ytor och lokaler.

         

Årets Växtinredning 2023 – Dags att rösta!

Årets Växtinredning 2023 – Dags att rösta! Hej alla medlemmar! Nu är det dags att rösta på bidragen i Årets Växtinredning 2023! Vi har fantastiska FEM härliga bidrag i år…

Read more

Årets Växtinredning 2022 – Dags att rösta!!

Årets Växtinredning 2022 – Dags att rösta! Hej alla medlemmar! Nu är det dags att rösta på bidragen i Årets Växtinredning 2022! Vi har tre stycken härliga bidrag i år…

Read more

Annual boardmeeting held 5th of May 2022

Hej alla medlemmar i NILA, Nu är det dags för det årliga årsmötet. Vi ses i Malmö den 5-6 maj. Å föreningens vägnar vill vi rikta ett varmt tack till…

Read more