Member

Växtlaget Sverige AB

 

Hyr eller köp växter från Växtlaget

Hos Växtlaget kan ni hyra eller köpa växter till kontor, möteslokaler och andra offentliga miljöer. Ni hittar också krukor i många färger och former, växtväggar och andra tillbehör för att göra en komplett växtinredning. Kontakta oss på Växtlaget för förslag på växter och skötsel för att inreda lokaler att trivas i!Vi jobbar bara med produkter av högsta kvalitet från noga utvalda tillverkare och leverantörer. Du hittar en del av vårt sortiment här på vår hemsida, men inte allt. Så hör gärna av dig av du inte hittar det du söker här.

Tjänster och service

Vi projekterar och ger förslag på växter, krukor, växtväggar och vinterträdgårdar till offentliga lokaler. Växtlaget sköter plantering, leverans och installation. När allt är klart så tar vi hand om växtservice och skötseln av växterna. Med vår löpande service är växterna alltid rena och fräscha. Vår växtgaranti gör att du inte behöver skaffa några nya växter så länge du har serviceavtal med oss.

Köpa eller hyra kontorsväxter?

Du kan välja mellan att köpa, hyra eller leasa växter av oss. Väljer du att hyra eller leasa så ingår service av växterna. Vid köp kan du välja om du vill sköta dem själv eller om du vill teckna serviceavtal med oss. Avtalsperioden för leasing och hyra av kontorsväxter är vanligen 36 månader.

Kontakta oss!

Har du frågor om kontorsväxt er eller växtinredning? Hör då av dig till oss, så svarar vi på dina frågor. Här finner du våra kontaktuppgifter.

 

Address
Ladugårdsvägen 101, 461 70 Trollhättan

Telefon
031-380 11 10

E-post
info@vaxtlaget.se

vaxtlaget.se