Member

Luwasa Greenstyling

Gröna framsteg sedan 1968

 

Luwasa betyder luft, vatten och sand; grundstenarna inom hydrokultur. Samma beprövade teknik som används sen vi startade vår verksamhet. Ett framstegskoncept sedan 1968.

Genom vårt koncept får du inte bara en trivsam och estetiskt tilltalande kontorsmiljö. Våra växtinredningar är dessutom helt fria från mögelsporer och blomflugor, tack vare vår hydrokultur. Med våra växter på ert kontor skapar ni en hälsosam miljö för alla medarbetare där produktiviteten ökar och personalen blir friskare. Ni väljer om ni vill köpa eller hyra våra växter och vår växtinredning. Låt dig inspireras i vårt showroom eller kontakta oss så berättar vi mer.

Greenstyling omformar och vårdar kontor till miljöer som sjuder av inspiration

Vem som helst kan ställa en snygg plantering på ett golv. Luwasa Greenstyling är annorlunda. Vi kombinerar växt och kruka, placerar planteringen där dynamik och harmoni skapas tillsammans med er övriga kontorsinredning på ert företag.

Vi skapar rum med levande växter. Förvandlar trötta kontor till livskraftiga, inspirerande miljöer där kreativitet frodas och idéer kan växa fritt. Och framför allt. Vi vårdar växter över tid och garanterar att växterna lever och behåller sitt stilfulla uttryck år efter år. Det kallar vi för Greenstyling.

Vi arbetar med hela Sverige som marknad och har växtservice i egen regi som gör att vi har ett heltäckande service nätverk.

Visste ni förresten att Luwasa är ett globalt koncept och vi finns t.ex. i Australien, Österrike, Schweiz, Finland, Kina, Syd Korea och Tyskland.

 

 

Address
Metodvägen 6, SE-435 33 Mölnlycke

Telefon
+46 31 757 80 50

E-post
info@luwasa.se

www.luwasa.se