Member

Hässelby Blommor

Egentligen är det så självklart. Vi vet att en vacker och trivsam omgivning hjälper oss att vara friska och må bra.

Vi vet också att välmående medarbetare har mer positiv energi och arbetsglädje, vilket i sin tur höjer motivation och prestationsförmåga.

Det är just den goda spiralen som gör ett grönt företag till ett lönsamt företag. En inspirerande arbetsmiljö förstärker varumärket genom att det får kunder och medarbetare att trivas och vilja stanna kvar.

Vi tar oss an varje uppdrag av växtredning & växtuthyrning med samma entusiasm
Det spelar ingen roll om det handlar om en stor vinterträdgård, en frodig växtvägg eller enstaka växter och blommor till kontoret – inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi vill vara din ”partner i växter”, som både fungerar som inspiratör och som leverantör.

När ni hyr växter och växtinredning av oss sköter vi såklart om växterna också, så det håller sig vackra under lång tid. Vi har arbetat med växter i hundra år och med växtinredning i femtio –det är vår kombination av erfarenhet och nyfikenhet som gör oss unika.

Träffa våra växtinredare!
Våra växtinredare har en både professionell och passionerad inställning till sitt arbete. Med sin kreativa kunskapsbank kommer ni tillsammans att skapa rätt lösning för din arbetsplats.

Växtinredning handlar om att hitta den perfekta balansen av färg, form, krukor och växter och se till att helheten fungerar i vardagen. Varje företag vi arbetar med har sina speciella förutsättningar, men ungefär så här brukar processen gå till:

  • Boka ett möte med någon av våra växtinredare
  • Diskutera möjligheter och behov
  • Du får en kostnadsfri offert
  • Välj att hyra eller köpa dina växter med full växtgaranti
  • Blomstra!

Address
Bråvallavägen 15, 175 61 Järfjälla

Telefon
044 – 652 12

E-post
info@innevaxter.se

www.hasselbyblommor.se