Member

Ambius Sverige

Ambius skapar interiörer som stimulerar sinnena. Vårt mål är att maximera den positiva effekten hos dina medarbetare, kunder och besökare.

Vi erbjuder ett komplett utbud av lösningar för din arbetsmiljö. Vi kan till exempel fokusera på lobbyn eller receptionen eller designa hela miljön på arbetsplatsen, från växtinredning till fruktleveranser, till doftsättning och välbefinnande.

Vår vision
Det är vår vision att etablera Ambius som den främsta skaparen av välbefinnande hos företag, vilket berikar arbetet och tillåter människor att utvecklas.

Vårt uppdrag
Att tillhandahålla service i världsklass som förbättrar arbetsmiljön, att växa i vår ledande position inom inredning för att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster inom design av växtinredning, fruktleverans, doftmarknadsföring, blommor, blomsterarrangemang, dekorativ konst och konstväxter för affärsverksamheter inom våra marknader i Nordamerika, Europa, Sydafrika och Asien.

Att skapa harmoniska omgivningar, att förbättra såväl medarbetarnas välmående som kundernas förväntningar samt bygga varumärkesimage genom vår service.

Genom välutvecklat teamarbete lovar vi att ge service till våra våra kunder och bygga långvariga kundrelationer.

Våra värderingar
Service: Vi brinner för att tillhandahålla service i världsklass till alla våra kunder.
Relationer: Vi vill ha långa och lönsamma relationer med både våra medarbetare och våra kunder.
Teamwork: Vi arbetar tillsammans i team både internt och externt för att leverera goda resultat .

Vi hyser starka känslor för våra medarbetare och kunder. De står i centrum för allt vi gör. Vi lever efter fyra motton som uttrycker hur vi känner för våra relationer… inspirera, anknyta, engagera och växa.

Address
Avestagatan 61
163 53 Spånga, Stockholm

Telefon
08-410 47 100

E-post
info@ambius.se

ambius.no